Per categorie:

  Per soort:

Photoshop gevorderden, trucs met lagen en maskers

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus 'de perfecte print'. Ik ga er vanuit dat je weet hoe je tot een perfecte afdruk kunt komen, omdat je kunt omgaan met contrast-, kleur- en scherptebeheer. In deze cursus gaan we het verbeteren van de foto nog verder uitbouwen. Maar het is vooral een cursus waarin je allerlei trucs leert, die de foto wezenlijk veranderen. Hiervoor verdiepen we ons tot in detail in het werken met lagen en maskers. Andere onderwerpen zijn o.a. kleur en contrast zowel in HDR als in RAW, zwart/wit in combinatie met kleur, moeilijke selecties verplaatsen en verwijderen, kleureffecten, 3D, filters zoals aquarel of pentekening, vervorming, licht en schaduw, lay-out, photoshop zonder foto, schilderen, teksten, dubbeldruk, photomerge en automatiseren.
In de cursus laat ik middels een beamer zien hoe je met Adobe Photoshop om moet gaan. Thuis probeer je het geleerde uit. Ik ga ervan uit dat je in het bezit bent van Adobe Photoshop. We werken met het amateurprogramma Elements 11, maar een ander versienummer is ook goed. Je kunt de cursus ook volgen met een professionele Photoshopversie zoals Adobe Photoshop CS of CC. In dat geval zal je meer zelf uit moeten zoeken, omdat het soms net even anders werkt. De basisprincipes zijn voor elk Adobe photoshop programma hetzelfde.

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
periode:22 februari t/m 31 mei 2018 - 8 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: M.J. (Marco) de Groot

extra info: Wilt u de eerste les een USB- stick meebrengen.
De docent maakt gebruik van lesbrieven. De gebruiksvergoeding voor deze syllabus bedraagt 10,-. Wij verzoeken u dit bedrag tijdens de eerste les contant aan de docent te voldoen.
Afwijkende cursusdata: 22-02, 08-03, 22-03, 12-04, 26-04, 17-05, 31-05, en 14-06-2018.

maximaal: 12 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 132,00
code: VHO353  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: