Per categorie:
Meditatie, visualisatie en beweging

We gaan in de cursus een aantal verschillende bewegings- en meditatievormen uitproberen. Dan kan je thuis met je favoriete meditaties en bewegingsvormen verder. De ene keer is een meditatie meer gericht op rust in je hoofd. De andere keer meer gericht op ontspanning of iets ontdekken over jezelf hoe je in het leven staat of dingen doet. Je zou dat bewustwording kunnen noemen.
Visualisaties werken met beelden en je fantasie. En actieve bewegingsmeditaties en oefeningen zijn meer lichaamsgericht. Die werken dan vaak ook meer 'aardend. ' Ze helpen je meer in je lijf en het 'hier en nu' te komen. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van klanken of woorden die je helpen focussen.
De cursus is geschikt voor iedereen met interesse in meditatie en ook erg geschikt voor mensen die mindfulness beoefening doen en andere vormen willen leren ontdekken en gebruiken als variatie op de gebruikelijke mindfulness beoefening. Je hoeft geen meditatie ervaring te hebben.
Vijf vrijdagavonden, relaxed het weekend in.

tijd: vrijdag 19:30-21:30 uur
periode:9 november t/m 14 december 2018 - 5 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: R. (Rob) Behr

extra info: Neem eventueel een handdoek of fleece dekentje mee en een dikke yoga/fitness mat als je die hebt. Gemakkelijk zittende kleding en warme sloffen of sokken.
Op 7 december 2018 is er geen les.
maximaal: 12 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 63,00
code: PON204

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: