Engels 3

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die al een aantal jaren met de Engelse taal bezig zijn geweest (ERK niveau B1). De nadruk ligt op het vergroten van de woordenschat en het verbeteren van de spreekvaardigheid. Aan de hand van het boek, zullen we allerlei onderwerpen zoals het dagelijkse leven, vrije tijd, toerisme en het sociale leven bespreken. We zullen ook met krantenknipsels werken. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng. Aan het einde van de cursus heeft u een rijkere woordenschat en kunt u zich beter en met meer zelfvertrouwen uitdrukken in het Engels. U moet reken op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

This course is intended for students who have several years knowledge of the English language (CEFR B1). This course focuses on increasing your vocabulary and improving your speaking skills. We will also have discussions with regard to to daily life, leisure, tourism and social issues and we will use newspaper articles.
Students are expected to do approximately 2 hours homework per week.

Wij adviseren u om onderstaande boek pas aan te schaffen wanneer u bericht van ons heeft ontvangen dat de cursus doorgaat.

tijd: dinsdag 19:00-20:15 uur
periode:1 oktober t/m 24 maart 2020 - 22 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: I. (Ingrid) Wessels

extra info: Voor deze cursus heeft u de volgende boeken nodig:
English Vocabulary in Use Pre-Intermediate and Intermediate Forth edition, ISBN 9781316628317.
U kunt dit boek bestellen via internet of via de boekhandel.

Wij verzoeken u om het boek/schrift en pen/potlood mee te nemen.

maximaal: 13 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 178,00
code: TAL265  
Naar aanmeldformulier