Per categorie:
Reiki 1

Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Reiki betekent "Universele Levensenergie". De Reiki methode leert je hoe je deze energie kunt doorgeven met je handen, aan jezelf en ook aan anderen. Iedereen kan Reiki leren beoefenen en de voordelen ervaren.
Tijdens de cursus maak je kennis met Reiki 1, de eerste graad van Reiki. Je leert alle handposities voor zowel een stoel als een tafelbehandeling.
Ook ervaar je hoe je op de universele levensenergie af kunt stemmen en deze via je handen doorgeven.
Tijdens de eerste twee avonden krijg je de initiaties waardoor je energie kanalen worden geschoond en afgestemd op de Reiki energie. Je krijgt de eerste twee avonden ook al veel informatie over wat Reiki is, waar het vandaan komt en wat het doet. De volgende 3 avonden gaan we gezamenlijk oefenen met het geven van Reiki op verschillende manieren. Een Reiki behandeling wordt gedaan met kleding aan, het is geen massage. Wanneer je moeite hebt met aanraking kan er ook vlak boven je gewerkt worden, waarbij er in je energieveld gewerkt wordt. Voor iedere deelnemer is er een hand-out met daarin alle benodigde informatie over Reiki.
Aan het einde van de cursus ontvangt iedere deelnemer een Reiki 1 certificaat.

tijd: maandag 19:00-21:30 uur
periode:9 maart t/m 30 maart 2020 - 4 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: J. (Jorine) Taal

extra info: Bijkomende kosten zijn 5,- voor documentatie en certificaatkosten.
Wij verzoeken u dit bedrag de eerste les contant te voldoen aan de docent.
maximaal: 12 deelnemers
prijs: € 92,00
code: PON400  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: