Schilderen met acryl- of olieverf (a)

In deze cursus werken we met acrylverf of olieverf op papier of doek. Door middel van het schilderen naar bijvoorbeeld stillevens, foto of vrij werk leren we omgaan met het materiaal. De cursisten krijgen een persoonlijke begeleiding, waarbij het kijken, licht/donker, toonopbouw en kleurgebruik belangrijke aspecten zijn. In principe heeft de cursist veel vrijheid en wordt er gezocht naar “eigen manier” van werken.
De groep heeft een aantal mensen, die al langer schilderen, maar elk jaar komen er nieuwe gezichten bij. Een prima groep voor mensen die beginnen met schilderen, maar ook mensen met ervaring kunnen hier heel goed werken. De sfeer in de groep is gezellig en ongedwongen, belangrijke bestanddelen voor het lekker bezig zijn met materiaal en thematiek.

tijd: maandag 14:00-16:00 uur
periode:4 oktober t/m 11 april 2022 - 24 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: H. (Hein) van der Voort

extra info: Voor deze cursus heeft u de volgende materialen nodig: houtskool/potlood, acrylverf: voor beginners zwart en titaanwit en eventueel primaire kleuren, voor de wat gevorderden meerdere kleuren, enkele acrylkwasten van smal naar breder (plat).
maximaal: 9 deelnemers
prijs: € 311,00
code: TES250  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: