Mijn gedrag - uw gedrag

Heeft u soms het gevoel dat u niet helemaal uzelf kan zijn? Of dat u zich in situaties laat leiden door de ander maar liever naar uzelf zou willen luisteren? Dan is deze cursus misschien iets voor u. De cursus geeft u inzicht in uw verlangens, gedrag en denkpatronen.

De volgende onderdelen komen aan bod:
Theorie over gedrag, bewustwording wat voor invloed andermans gedrag heeft op u, uw reacties en gedrag: wat hoort bij u en wat past bij u? En natuurlijk ook: wat kan anders en hoe ga jij dit bereiken.
Deze cursus is een combinatie van leren en doen. Naast het delen van de theorie zullen we ook veel oefeningen doen om meer te weten te komen over onszelf. Samen gaan we op een positieve manier aan de slag met dit onderwerp.
De cursus is verspreid over 3 ochtenden. Aan het eind van elke ochtend krijgt u oefeningen en handvatten mee om thuis gelijk mee aan de slag te gaan.
Biografie:
De begeleiding is in handen van Agnes van der Werf en Elly Mulder.
Zij delen ruim 35 jaar kennis en ervaring als lifecoach. Agnes en Elly zijn gefascineerd door het gedrag van de mensen en de be´nvloeding van mensen onderling. Jezelf mogen zijn staat centraal in hun coaching. Zij vinden het belangrijk om een veilige leeromgeving te maken waarin iedereen zich prettig voelt.

tijd: donderdag 09:45-12:00 uur
periode:28 oktober t/m 11 november 2021 - 3 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: A. (Agnes) van der Werf

extra info: Wij verzoeken u pen en papier mee te nemen en om makkelijk zittende kleding te dragen.
De bedoeling is dat alle lessen gevolgd worden.
maximaal: 10 deelnemers
prijs: € 56,00
code: PON315  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: