Arduino 1, introductie workshop

Wat is een Arduino? Wat kan ik er mee?
Velen van u zullen wel eens de naam Arduino zijn tegengekomen, sommigen hebben wel eens op de site van www.arduino.cc gekeken, maar een enkeling zal er toe zijn gekomen om echt met een Arduino iets te maken. Toch is deze drempel niet zo groot als u misschien zou verwachten en het kost ook nog eens heel weinig om wat te experimenteren met de Arduino.
De Arduino is eigenlijk een soort LEGO met elektronica blokjes, creatieve mensen kunnen door de blokjes met elkaar te combineren fantastische werkende creaties opbouwen. En het is geschikt voor jong en oud, dus van 10 tot 80 jaar.
Onze docent Ruud van der Meer zal laten zien wat er allemaal mogelijk is met Arduino microprocessoren. Ook komen de verschillen en de overeenkomsten met andere kleine micro systemen aan bod net als praktische zaken zoals: wat voor hardware en software.
Bent u na deze workshop verder geïnteresseerd dan kunt u zich opgeven voor de 5-delige cursus Arduino 2 basis. Na inschrijving bestelt de docent de voor de cursus benodigde materialen waar u mee aan de gang kunt gaan. De Arduino set is uw eigendom.
Na afloop van de cursus Arduino 2 basis kunt u zich opgeven voor de cursus Arduino 3 vervolg of doorgaan met de vele bouwvoorbeelden die u op het internet kunt vinden.

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
startdatum:7 oktober 2021
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: G.J.M. (Ruud) van der Meer

extra info: Voor de introductie is geen materiaal nodig.
Na afloop van deze workshop is het mogelijk om u aan te melden voor de cursus Arduino 2 basis van 5 lessen.
De voor de cursus Arduino 2 basis benodigde materiaalset kost € 64,-.
Dit bedrag dient men direct te voldoen aan het einde van deze Arduino 1, introductie workshop.
maximaal: 10 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 16,00
code: DIG150

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: