Business English

Engels

In deze praktische cursus Business English Intermediate doet u vaardigheden op die nodig zijn voor effectieve communicatie in het zakelijke verkeer. U oefent communicatie in praktische situaties door veel conversatie en rollenspellen. In de lessen leert u ook beter Engels spreken voor het geven van presentaties, deelname aan vergaderingen en onderhandelingen en voor het voeren van telefoongesprekken.
In de cursus wordt ook aandacht besteed aan verbetering van schrijfvaardigheid, zowel voor mails als voor rapporten, terwijl ook het gebruik van de taal in interviews en in de informele sfeer met zakenrelaties op het programma staat. Uw woordenschat en grammaticale kennis worden, waar relevant voor de zakelijke omgeving, flink uitgebreid. De docente biedt graag gelegenheid om uw specifieke vragen en wensen te behandelen. ERK- niveau B1/B2.

This practical Business English course provides students with the skills required for effective communication in business. Communication in practical situations will be covered with sufficient conversation and role-playing activities.
The lessons will include improving your English for presentations, participating in meetings and negotiations, and making telephone calls. The course will also include sessions which aim to improve your writing skills, both emails and reports. There will also be lessons dealing with interview language and English for socialising in business. Vocabulary and grammar relevant to business will be improved. Specific student needs will also be covered.

Wij adviseren u om de onderstaande boeken pas aan te schaffen wanneer u het bericht van ons heeft ontvangen dat de cursus doorgaat.

tijd: dinsdag 19:30-21:30 uur
periode:4 oktober t/m 7 februari 2023 - 16 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: G. (Geraldine) Flynn

extra info: Voor deze cursus heeft u het volgende boek nodig:
Incompany 3.0 Intermediate (B1/B2) Student's Book Pack,
ISBN 9780230455238.
De kosten bedragen circa € 35,-.
Wij verzoeken u om boek/schrift en pen/potlood mee te nemen
maximaal: 10 deelnemers
prijs: € 165,00
code: TAL260  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: