Per categorie:
Chinees 1

Deze cursus is bestemd voor iedereen met weinig of geen kennis van de Chinese taal. U leert het Mandarijn, de officiŽle taal in China. De cursus behandelt alle vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven, waarbij de nadruk ligt op het verstaan en u zelf verstaanbaar maken in het Chinees. De focus ligt op conversatie en fonetische uitspraak van het pinyin (een transcriptie systeem om de Chinese klanken om te zetten in het Latijns alfabet).Tijdens de lessen krijgt u ook een en ander mee over de Chinese cultuur en gewoontes, wat het leren van het Chinees gemakkelijker maakt.
De cursus wordt in het Nederlands gegeven. De lesinhoud sluit goed aan bij het eisen niveau van het Chinese Taal HSK1 examen.

Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van Powerpoint presentaties en ander audiovisueel lesmateriaal, alsmede van apps van moderne taalleermiddelen. Na het leren van het cursusboek kunt u 150 Chinese basiswoorden spreken, verstaan, lezen en eenvoudige Chinese karakters schrijven. ERK niveau 0-A1.
Naast het volgen van de lessen verwachten we dat u thuis nog een paar uur besteden aan huiswerk en zelfstudie.

Wij adviseren u het onderstaande boek pas aan te schaffen wanneer u bericht van ons heeft ontvangen, dat de cursus doorgaat.

tijd: donderdag 15:00-16:30 uur
periode:3 oktober t/m 9 januari 2020 - 12 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: Y.F. (Yan Fen) Drubbel-Hou

extra info: Voor deze cursus heeft u het volgende boek nodig:
Standard Course HSK 1.† ISBN†9787561937099.
De kosten bedragen circa Ä 30,-.
U kunt dit boek bestellen via de boekhandel of via www.bol.com

Wij verzoeken u om uw boeken, schrift en pen of potlood mee te nemen.
maximaal: 14 deelnemers
prijs: € 116,00
code: TAL150

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: