Mediteren met Jorine

Klankmeditatie - Steencirkelmeditatie Lichtmeditatie

In de laatste maanden van het jaar wordt u nogal eens door de stress en de drukte van het seizoen overrompeld. Wat is het dan fijn om onder begeleiding drie mooie meditatie avonden te beleven. Avonden waarin u tot rust komt, uzelf weer goed kunt gronden, de warmte en liefde voor uzelf en anderen weer voelt en waarin u kunt ontspannen met muziek, kaarslicht, edelstenen en klanken. Na iedere meditatie is er de ruimte om uw gedachtes, gevoelens of inzichten die uit de meditatie voortkomen te delen wanneer u dit wenst.

Tijdens de eerste avond werkt Jorine met allerlei klanken terwijl ze een geleide meditatie geeft waarin u een reis gaat maken naar uw innerlijk en eigen plek. Een plek van rust en vrede in uzelf.

Bij de tweede avond wordt er door Jorine een grote cirkel van stenen gelegd in de ruimte. We zullen zittend op de grond mediteren met de stenen in de handen en visualiseren dat we ons verbinden met de aarde, onszelf reinigen en weer nieuwe energie krijgen. Een krachtige aardse en ontspannende meditatie.

De laatste meditatie, zo vlak voor kerst, wordt de lichtjes avond! Iedereen neemt zelf een kaarsje en een standaard mee en we gaan mediteren met het licht van de vlam. Ook deze meditatie begint zittend, waarna u eventueel kunt gaan liggen op het matje.

Er zijn matjes aanwezig, maar neem voor uzelf ook warme sloffen, eventueel een lekkere deken mee en als u dat graag wilt een meditatie kussen.
Als de deur dicht is, zijn we begonnen en kunt u niet meer het lokaal in lopen, u zou de anderen te veel storen. Zorg dus dat u ruim op tijd aanwezig bent.

tijd: maandag 20:30-21:45 uur
periode:23 november t/m 7 december 2020 - 3 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: J. (Jorine) Taal

extra info: Wij verzoeken u warme sloffen, eventueel een deken en meditatiekussen mee te nemen.
maximaal: 10 deelnemers
prijs: € 35,00
code: PON500  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: