Mijn gedrag - uw gedrag, basis

Heeft u soms het gevoel dat u niet helemaal uzelf kan zijn? Of dat u zich in situaties laat leiden door de ander maar liever naar uzelf zou willen luisteren? Dan is deze cursus misschien iets voor u. De cursus geeft u inzicht in uw verlangens, gedrag en denkpatronen. En geeft handvatten om uw gedrag bewust aan te passen.

De volgende onderdelen komen aan bod:
Theorie over gedrag, bewustwording wat voor invloed andermans gedrag heeft op u, uw reacties en gedrag: wat hoort bij u en wat past bij u? En natuurlijk ook: wat kan anders en hoe gaat u dit bereiken.
Deze cursus is een combinatie van leren en doen. Naast het delen van de theorie zullen we ook oefeningen doen om meer te weten te komen over onszelf. Samen gaan we op een positieve manier aan de slag met dit onderwerp.
De cursus is verspreid over 4 ochtenden. Aan het eind van elke ochtend krijgt u oefeningen en handvatten mee om thuis gelijk mee aan de slag te gaan. De laatste ochtend wordt gebruikt om te reflecteren op wat u heeft meegemaakt na de laatste cursusdag en voor het beantwoorden van vragen.
Biografie:
De begeleiding is in handen van Agnes van der Werf en Elly Mulder.
Zij delen ruim 35 jaar kennis en ervaring als lifecoach. Agnes en Elly zijn gefascineerd door het gedrag van de mensen en de be´nvloeding van mensen onderling. Jezelf mogen zijn staat centraal in hun coaching. Zij vinden het belangrijk om een veilige leeromgeving te maken waarin iedereen zich prettig voelt.

tijd: vrijdag 10:00-12:00 uur
periode:4 november t/m 25 november 2022 - 4 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: A. (Agnes) van der Werf

extra info: Extra info: Wij verzoeken u pen en papier mee te nemen. De bedoeling is dat alle lessen gevolgd worden.
Cursusdata: 4-11, 11-11, 18-11 en 16-12-2022.
maximaal: 12 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 69,00
code: PON315

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: