Per categorie:
Ontspanningsmassage

Ontspannen door massage is fijn!
Het doel van deze korte cursus is om op verantwoorde wijze aan een partner/vriend(in) een ontspanningsmassage te kunnen geven.

Deelnemers schrijven in als duo. U dient twee aanmeldingsformulieren in te vullen. Dit kunnen partners zijn maar ook bijvoorbeeld twee buurvrouwen of vriend(in)en. Het oefent meer ontspannen met een bekende.
Regelmatig uitwisselen van een massage is zowel voor de gever als voor de ontvanger een weldaad. Zeker in deze tijd van veel zittend werk in een verkeerde of te eenzijdige houding, kan massage een echte verbetering van de gezondheid betekenen. Denk maar aan spanning in nek en schouders, stijfheid bij langdurig zitten, staan of lopen.

tijd: vrijdag 19:00-21:30 uur
periode:7 februari t/m 21 februari 2020 - 3 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: M. (Marianne) Brouwer - v . Maastricht

extra info: De docent heeft een eenvoudige beschrijving van de toegepaste handelingen. U ontvangt dit in de vorm van kopieŽn.
De kosten bedragen Ä 3,-.
Wij verzoeken u dit bedrag tijdens de les contant aan de docent te voldoen.
Wilt u de eerste les een kampeermatrasje en 2 badlakens. En een korte broek dragen tijdens de massage of in ieder geval een slip waarin je gezien kan worden door anderen. Slippers en in het algemeen makkelijk verwisselbare kleding.
maximaal: 12 deelnemers
prijs: € 49,00
code: BEO110  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: