Vrije kalligrafie gevorderden 4

In de cursus gevorderden 4 gaan we dieper in op vormgeving, gebruik van witruimtes en kleurgebruik in combinatie met letters, maar ook met cijfers. We sluiten af met een verrassingsles : schrijven op muziek.
Wie kan aquarelleren of tekenen kan deze vaardigheden inzetten bij het maken van een ondergrond voor een werkstuk. Dit is geen cursus waarbij u tot in de perfectie letters leert schrijven. Vrij werken is het uitgangspunt en wordt in de cursus gestimuleerd.
Het cursusboek uit de voorgaande cursussen wordt verder aangevuld met informatie, alfabetten en hun geschiedenis en duidelijk omschreven huiswerkopdrachten. De lessen van de cursus 'Vrije Kalligrafie voor gevorderden' vinden om de week plaats, zodat er voldoende tijd is voor het huiswerk.
De docent levert tijdens de lessen de benodigde materialen

tijd: donderdag 10:00-12:00 uur
periode:8 oktober t/m 14 januari 2021 - 12 lessen
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: C.J. (Carolyne) de Vries Lentsch - van Welzen , C.J. (Carolyne) de Vries Lentsch - van Welzen

extra info: Voor de lessen verzoeken wij u het volgende mee te nemen: uw kalligrafiepennen, het cursusboekje met de geleerde alfabetten, schrijfblok, vulpotlood, gum, liniaal, parkerinkt, plakkaatverf en grijsbord als ondergrond om op te schrijven.

maximaal: 10 deelnemers
cursusstatus:Deze cursus gaat door.
prijs: € 163,00
code: CRE465

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: