Zomerwijnen

In de lente en zomer kunt u weer genieten van een heerlijk glas witte, droge wijn of rosé. Op een terrasje, in de tuin of als begeleider van een licht gerechtje. In de workshop proeft en beoordeelt u 5 verschillende wijnen. Tijdens het proeven krijgt u informatie over herkomst, druivenras en wijnmaker. Welke wijn krijgt uw voorkeur?

Biografie:
Ruim 20 jaar was Chiel Kuiper werkzaam als importeur en handelaar onder de naam 'Wijnkoperij Chiel Kuiper' gevestigd in Katwijk aan Zee. Door het bezoeken van wijngoederen, volgen van masterclasses en zelfstudie voor en tijdens deze periode heeft hij een brede kennis ontwikkeld van kwaliteitswijnen. Voor zijn clientèle, zowel horeca en als particulieren, verzorgde hij cursussen vinologie, stelde wijnkaarten voor restaurants samen, organiseerde workshops en wijn- en spijsavonden. Na de verkoop van zijn bedrijf voelde hij zich nog steeds een ambassadeur van gepassioneerde wijnproducenten en deelt zijn ervaringen en kennis graag met wijnliefhebbers.

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
startdatum:13 april 2023
plaats:Volksuniversiteit Lisse Vuursteeglaan 9 LISSE
docent: M (Machiel) Kuiper

extra info: De docent maakt gebruik van lesbrieven. De kosten hiervan en de kosten voor wijn en een hapje bedragen tezamen € 15,-.
Wij verzoeken u dit bedrag contant aan de docent te voldoen.
maximaal: 10 deelnemers
prijs: € 17,00
code: CUL120  
Naar aanmeldformulier
  Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: