Vacatures bij Volksuniversiteit Lisse

De Volksuniversiteit Lisse is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen met een team van ruim 20 collega's de organisatie te leiden, een aantrekkelijk cursusaanbod samen te stellen en ons fraaie pand te onderhouden.
Wij hebben momenteel meerdere vacatures.

Op onze site vrijwilliger-volksuniversiteit-lisse.nl kunt alle informatie vinden over alle functies bij de VL.

Op dit moment zijn er vacatures  voor de functie:

  • HUISMEESTER
  • MEDEWERKER SECRETARIAAT
  • BESTUURSLID HUISVESTING EN ICT

Bent u geïnteresseerd in een van deze functies, solliciteer via onze site VRIJWILLIGER VOLKSUNIVERSITEIT LISSE of stuur een E-mail of brief met CV naar bestuur@volksuniversiteit-lisse.nl of per post naar Vuursteeglaan 9, 2161 GD Lisse ter attentie van het bestuur.

Bestuurslid huisvesting en ICT

Alles wat te maken heeft met huisvesting valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuurslid Huisvesting. Denk daarbij aan het beheer en de inventaris van het gebouw van de stichting, zoals onderhoud, schoonmaak, aanschaf meubilair en apparatuur. Je wordt hierbij ondersteunt door een aantal huismeesters.
Je bent verantwoordelijk voor vernieuwing van het financieel/administratieve systeem en coördineert de vernieuwing van de website. Je onderhoudt contacten met de externe IT-dienstverlener en zorgt ervoor dat gebruikers de hard- en software optimaal kunnen gebruiken.

Huismeester
Ben jij die duizendpoot met twee rechterhanden dan zoeken we jou.
Kun je omgaan met de computer en ondersteun je graag de medewerkers?
Kom dan als vrijwilliger werken bij de volksuniversiteit Lisse.
Je bent samen met twee collega’s o.a. verantwoordelijk voor het klein onderhoud van het gebouw, de lokaalinrichting en de beeld- en geluidsapparatuur.

Cursuscoördinator
Vind je het leuk om de schakel te zijn tussen de cursisten en de docenten en ben jij graag op zoek naar nieuwe cursusideeën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Als cursuscoördinator heb je samen met collega’s een aantal cursussen in je pakket.  Je maakt afspraken met docenten over de te geven lessen en je verwerkt de inschrijvingen. Eens per 2 weken vragen we je een ochtendje de receptie te bemannen, waarbij je cursisten en bezoekers te woord staat. Tijdens de maandelijkse overleggen met de collega cursuscoördinatoren zetten we ons gezamenlijk in om een eigentijds en vernieuwend cursusaanbod te realiseren.

Medewerker secretariaat
De medewerker secretariaat is verantwoordelijk voor ondersteuning van het bestuur/de secretaris bij de uitvoering van werkzaamheden op secretarieel gebied en bij personele aangelegenheden.Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Nieuws

Bloemenmozaïeken en expositie
> lees meer