22 november 2022

Vanaf januari weer veel nieuwe cursussen bij VL

Wilt u iets nieuw leren of iemand een cursus cadeau doen? Vanaf januari 2023 gaan nog diverse interessante korte cursussen en workshops van start.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling start op woensdag 11 januari de cursus Mindfulness, u ontwikkelt meer inzicht in de manier waarop we met onszelf omgaan. Bent u altijd al geÔnteresseerd geweest in hoe mensen denken? Waarom we bepaalde keuzes maken? De psychologie probeert hier antwoord op te geven. Onze cursus Psychologie start op donderdag 9 februari. In de cursus Kleuranalyse en stijl, start 7 maart, krijgt u inzicht in kleuren en stijl en hoe deze toe te passen bij het kiezen van uw kleding.

In januari staat ook de cursus Digitale Nalatenschap op het programma. Tijdens deze cursus wordt u zich steeds meer bewust van uw digitale leven en worden handvatten aangereikt om dit voor uzelf inzichtelijk te maken.

Wilt u uw Engels opfrissen en verbeteren? Dan is de cursus Engels, opfriscursus iets voor u! Gaat unaar ItaliŽ op vakantie en wilt u een paar woordjes Italiaans spreken dan is de korte cursus Italiaans op vakantie zeker wat voor u, die start op woensdag 15 februari. Frans op vakantie start op 25 januari.

Creatief bezig zijn is goed voor de mens daarom biedt de Volksuniversiteit veel creatieve cursussen aan, waaronder de nieuwe duurzame Up-cycling cursus Van banner naar tas aan; hier maakt u in 3 lessen van een oude VL banner een mooie boodschappentas! Maar natuurlijk kunt u in februari ook Leren Haken, of kunt u een mooi voorjaarsstuk maken tijdens de groenworkshop op 21 maart.
Vanwege de vele inschrijvingen is er een extra cursus Tiffany gepland op de maandagavond 23 januari.

Ook start er op 6 maart weer de cursus Fotografie basiscursus, hier leert u nog mooiere fotoís te maken met uw camera. Tijdens de cursus 3D printen en modellen maken in Blender†leert u de basis principes van het maken van 3D modellen, start 19 januari.

In januari start er een nieuwe cursus Power Yoga op de woensdagavond en kunt u bij Pilates en Tai Chi lessen nog instromen. Instromen geldt natuurlijk ook bij ons koor de Early Birds.

Op diverse vrijdagavonden van 20.00 - 22.00 uur wordt een lezing gehouden. Gekozen is voor een breed en divers aanbod van thema's.
Niet alle cursussen staan hier genoemd, kijk in de linkerkolom om het hele aanbod te zien.Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Nieuws

Cursistenexpositie en Bloemenmozaïek
> lees meer
Kennismakingscursussen keramiek en gamelan
> lees meer
Wij zoeken NIEUWE COLLEGA'S
> lees meer