26 augustus 2019

Volksuniversiteit Lisse presenteert programma 2019-2020


Voorzitter WelzijnsKompas neemt cursusbrochure in ontvangst

Op 20 augustus presenteert Volksuniversiteit Lisse het cursusprogramma voor 2019-2020.
Het eerste exemplaar van de vernieuwde cursusbrochure wordt door VL voorzitter Hans Kol aangeboden aan de heer Joost Kuurman, voorzitter van Stichting WelzijnsKompas Hillegom-Lisse.

Volksuniversiteit Lisse zoekt graag verbinding met organisaties die, eveneens zonder winstoogmerk, een bijdrage leveren aan het welbevinden van mensen. Voor WelzijnsKompas is dit onder meer sociale preventie en participatie. Waar bijvoorbeeld mensen door uiteenlopende omstandigheden in een isolement raken of dreigen te vereenzamen, komt WelzijnsKompas met initiatieven om in die situaties het dagelijks leven weer meer kleur te geven.
Volksuniversiteit Lisse staat voor de ideŽle doelstelling ruimte te geven aan vorming en ontwikkeling van volwassenen. Het cursusaanbod biedt mogelijkheden om het maatschappelijk en persoonlijk functioneren te verbeteren. Ook zijn creatieve en kunstzinnige vorming en algemene ontwikkeling onderdeel van het onderwijsprogramma. De nieuwe cursusbrochure laat zien hoe groot en divers dit aanbod is. Laagdrempeligheid en professionaliteit kenmerken beide organisaties. Vrijwilligers zijn van cruciaal belang voor het realiseren van de doelstellingen. Genoeg overeenkomsten om elkaar, als organisaties in het maatschappelijk middenveld, op te zoeken.

De VL cursusbrochure is vanaf 20 augustus verkrijgbaar bij onder meer de lokale bibliotheken en bij de balie van de Volksuniversiteit, Vuursteeglaan 9 in Lisse. Voor volledige informatie: www.volksuniversiteit-lisse.nl

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Nieuws

Vacature: ALGEMEEN CURSUSCOÖRDINATOR
> lees meer