12 januari 2023

KORTE CURSUSSEN STARTEN WEER!

Begin het nieuwe jaar met een nieuwe cursus of workshop. Vanaf januari 2023 gaan weer diverse interessante korte cursussen en workshops van start.

Op het gebied van tekenen en schilderen is er een nieuwe cursus Portrettekenen en -schilderengepland. Deze start op dinsdag 31 januari. Docent Mariska Schomper leert u hoeeen portret kan worden opgebouwd.

Gaat u naar ItaliŽ op vakantie en wilt u een paar woordjes Italiaans spreken? Dan is de korte cursus Italiaans op vakantie zeker iets voor u; deze start op woensdag 15 februari. Ook start er een korte vervolgcursus Italiaans 3.Een andere vakantiecursus is Frans op vakantie; start op 25 januari. Wilt u uw Engelse woordenschat opfrissen en verbeteren? Dan is de cursus Engels, opfriscursus iets voor u!

De cursus Digitale Nalatenschap staat in januari weer op het programma. Tijdens deze cursus wordt u zich bewust van uw digitale leven en worden handvatten aangereikt om dit voor uzelf inzichtelijk te maken. Nog mooiere fotoís maken met uw camera leert u tijdens de cursus Fotografie die start op 6 februari.

Bent u altijd al geÔnteresseerd geweest in hoe mensen denken? Waarom we bepaalde keuzes maken? De cursus Psychologiehelpt bij het vinden van antwoorden en deze start op donderdag 9 februari.

In januari start er een nieuwe cursus Power Yoga op de woensdagavond. Ook kunt u bij Pilates en Tai Chi lessen nog instromen. Instromen kan ook bij ons koor de Early Birds.

Op diverse vrijdagavonden van 20.00 - 22.00 uur worden lezingen gehouden. Gekozen is voor een breed en divers aanbod van thema's. Dus houd onze site in de gaten

Niet alle cursussen staan hier genoemd, dus ga snel naar onze website om het hele aanbod te zien:Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Nieuws

KORTE CURSUSSEN STARTEN WEER!
> lees meer
Wij zoeken een HUISMEESTER
> lees meer