9 maart 2023

Kennismakingscursussen keramiek en gamelan


Iets nieuws proberen, maar liever niet direct inschrijven voor 20 of meer lessen?

Kom nu naar de introductiecursussen Keramiek en/of de interactieve workshop Balinese Gamelan.
Schrijf je in via deze website

De Volksuniversiteit Lisse heeft een aantal nieuwe docenten aangetrokken en daarmee nieuwe activiteiten ontwikkeld. In het voorjaar kunnen geďnteresseerden tijdens enkele korte kennismakingscursussen en een workshop alvast ervaren of men zich voor het volgende cursusjaar wil inschrijven. 

Carla Ruigrok en Madeleine Petter bieden twee verschillende minicursussen boetseren.  Hierdoor kan men ontdekken hoe ontspannend én leuk het is om met klei te werken. Op vrijdag 14 april kan men starten bij Carla en zelf een ‘kop’ boetseren met fijne soepele klei. In de minicursus van Madeleine kan men een eigen creatie van klei maken; van schalen tot een abstracte verrassing. Deze cursus start op woensdag 10 mei. Minicursussen voor iedereen die niet bang is om vieze handen te krijgen én een mooie gelegenheid om iets nieuws te proberen!

Daarnaast wordt er op vrijdagavond 12 mei a.s. een informatieve workshop gegeven door Krishna Sutedja over de Balinese Gamelan. Tijdens deze interactieve bijeenkomst leert men meer over de oorsprong, de stijl en mogelijkheden van dit instrument. Deelnemers kunnen ook zelf het instrument bespelen en hierdoor bepalen of men tijdens het komende seizoen een cursus Gamelan van 6 of 7 lessen wil volgen.  Mooie opties!Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail:    

Nieuws

Bloemenmozaïeken en expositie
> lees meer