E-mailadres van de abonnee.
Schrijf in voor de nieuwsbrief

Workshop fotografie in museum de Zwarte Tulp

afbeelding nieuwsbericht

In museum De Zwarte Tulp werd op zaterdag 17 februari een unieke fotoworkshop gehouden.
Deze werd georganiseerd door de Volksuniversiteit Lisse in samenwerking met het museum. De fotoworkshop startte met een rondleiding in De Schatkamer van Ellen ten Damme waarbij de deelnemers uitleg kregen over de collectie.

Daarna volgde een introductie van Rob de Vries, een gepassioneerd fotograaf, die onder water, op het land en in de lucht fotografeert. In zijn inleiding gaf hij handige en belangrijke tips en tricks voor het maken van bijzondere foto's van de museumstukken.... Aansluitend gingen de deelnemers aan de slag met fotograferen in De Schatkamer. Tijdens de lunch zochten de deelnemers hun mooiste foto uit en stuurde die digitaal naar Rob. Vervolgens werden deze foto's besproken en werd de mooiste foto bekend gemaakt. Deze foto zal in groot formaat in het gebouw van de Volksuniversiteit Lisse worden opgehangen.

De foto gemaakt door Jan Willem van Rijs is door de jury als beste foto beoordeeld. Deze foto zal in groot formaat in het gebouw van de Volksuniversiteit Lisse worden opgehangen.