Volksuniversiteit Lisse

Aangenaam....

Wie zijn wij

Volksuniversiteit Lisse is al decennia lang een begrip in de Bollenstreek. Wij zijn er voor alle inwoners van de regio in het kader van een leven lang ontwikkelen. De Volksuniversiteit Lisse biedt een laagdrempelige mogelijkheid voor ontmoeting, voor persoonlijke ontwikkeling en zinvolle vrijetijdsbesteding.

Met een breed programma aan cursussen, workshops en lezingen wordt aansluiting gezocht bij de interesses en wensen van de verschillende doelgroepen.
Een enthousiast team van medewerkers en docenten verzorgt het aanbod op het gebied van talen, creativiteit, bewegen en ontspannen, hobby’s en educatie.
Je hoeft geen specifieke vooropleiding of diploma’s te hebben om bij ons een leuke cursus of workshop te volgen. De Volksuniversiteit is er voor iedere volwassene, ongeacht vooropleiding, leeftijd, religieuze, culturele of politieke achtergrond.

De Volksuniversiteit biedt kwalitatief hoogwaardige en betaalbare studiemogelijkheden. Voor de uitvoering van het programma beschikt de Volksuniversiteit over meer dan vijftig deskundige en enthousiaste docenten, evenals over cursuscoördinatoren, die als aanspreekpunt voor de docenten optreden en in probleemgevallen ook voor de cursist.

afbeelding cursus kiezen